Catering

Catering op maat, dat is onze kracht!

Wij bereiden in onze keuken gerechten uit alle windstreken met onze eigen twist, omdat wij alles zelf vers maken met uitsluitend de beste ingrediënten, is inspelen op uw wensen zoals bijvoorbeeld allergieën en diëten voor ons geen enkel probleem. Wij kunnen terugvallen op meer dan 30 jaar ervaring en de gast en kwaliteit staan bij ons centraal, deze aandacht en ambacht proeft u terug in onze gerechten.

U kunt uw bestelling naar wens samenstellen en eindeloos combineren met de gerechten, buffetten en hapjes.
Dus geen standaard, maar een op uw wens smaak en budget afgestemde catering.
Indien gewenst kunnen wij de complete organisatie van uw gelegenheid op ons nemen van drank en bediening tot inrichting, of het nu een bruiloft is een verjaardag, zakelijke bijeenkomst of een andere gelegenheid wij denken graag met u mee.
Van een High Tea voor 4 personen tot een bruiloft op locatie of een compleet verzorgd bedrijfsfeest van 500 personen, alles is mogelijk bij Eetcafe ‘t Centrum.

Natuurlijk is het ook mogelijk om gerechten van onze menukaart te verwerken in uw bestelling en wist u dat u ook de meeste gerechten van onze kaart af kunt halen om thuis van te genieten?
Interesse? Neem dan contact met ons opnemen via info@eetcafebergambacht.nl of 0182353334.
Mocht u gerechten willen bestellen voor dezelfde dag dan graag even telefonisch contact opnemen om uw bestelling door te geven.

Buffetten

U heeft een feestje maar geen zin en tijd om zelf het eten te verzorgen?
Wij nemen u graag alle zorg uit handen met ons uitgebreide assortiment aan koude en warme buffetten welke wij compleet verzorgd aanleveren op een door u gekozen locatie.
Van stamppotten tot sushi, borrelplanken of saladebuffet, alles is mogelijk. Uiteraard kunnen onze buffetten geheel aan uw wensen aangepast worden, en ook met diëten en allergieën houden wij rekening.

Walking Dinner

Bij een walking dinner zijn uw gasten vrij om rond te lopen terwijl ze genieten van de geserveerde gerechten, zo krijgt u de kans om meer mensen te spreken dan wanneer u aan tafel zit.
Een walking dinner past vanwege de nadruk op het sociale aspect uitstekend bij gelegenheden als een bruiloft, personeelsfeest, verjaardag of congres, maar uiteraard is de keuze aan uzelf.
Een walking dinner bestaat doorgaans uit meerdere kleine gerechten, zowel warm als koud, die tezamen een compleet diner vormen.

BBQ

Voor een compleet verzorgde bbq bent u bij Eetcafe ‘t Centrum aan het juiste adres. Onze koks bereiden met veel plezier de lekkerste gerechten voor uw gasten, van een heerlijk broodje hamburger met onze huisgemaakte saus tot een spies van gegrilde zalm.
Ook van de aankleding maken we een feestje, bijvoorbeeld met onze eigen stoere bbq trailer, Oostenrijkse banken en statafels en een compleet ingerichte mobiele bar om de dorst te lessen.